21 Ağustos 2019 Çarşamba

2019-2020 TARİH SENE BAŞI ZÜMRE KARARLARI, YILLIK PLANLARI ve DERS MATERYALLERİ

2019-2020 TARİH SENE BAŞI ZÜMRE KARARLARI, YILLIK PLANLARI ve DERS MATERYALLERİ
ÖĞRETMEN İMECESİ /Eğitim 4.0 Projesi kapsamında ders İmecesi ile ortaya konan planlar, materyaller öğretmenleri lüzumsuz tekrarlardan kurtarmak ve israfı önlemek için olup, olduğu gibi birebir uygulanacak bir kalıp değildir. Ders işlenirken, öğretmenin bilgisi, yeteneği, dersin işleneceği sınıfın düzeyi, hazır bulunuşluluğu, fiziki ortamlar, değişen şartlar vb. faktörler göz önüne alınır. 

Öğretmen sistem içinde hazır bulduğu, bir çok defa denenmiş, planlar, materyaller ve ölçme araçlarıyla ustalığını, sanatını gösterir. Ders işlenişi ile ilgili tespitlerini, öğrenci yaklaşımlarını, öğrenmenin gerçekleşme düzeyini vb. Standart olarak sistemde hazır olan “Kazanım Değerlendirme Formu” doldurarak veya yorumlarıyla “Ders İmecesi Ekipleri”ne dönüt verir. Aşağıda yer alan Tarih Ders modülleri öğrenciler de dahil olmak üzere herkes için kullanıma açıktır.

Tarih Zümresi 2019-2020 Eğitim - Öğretim Yılı Sene Başı Zümre Toplantı Tutanağı

Tarih Dersleri 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Tarih 9-10-11-12 Yıllık Planları Ünite ve Kazanımlar Tablosu


TARİH DERSİ MODÜLLERİ

TARİH-9 DERSİ MODÜLÜ
TARİH-10 DERSİ MODÜLÜ
TARİH-11 DERSİ MODÜLÜ
T.C. İNKILAP TARİHİ ve ATATÜRKÇÜLÜK
ÇAĞDAŞ TÜRK ve DÜNYA TARİHİi
TÜRK KÜLTÜR ve MEDENİYETİ TARİHİ

TARİH İMECESİ'NE KATILIM ÇAĞRISI
Proje kapsamında tarih zümresi olarak bir arada, birlikte bir çalışma yürüteceğiz. Daha çok değil, daha verimli, etkili ve sistemli çalışacağız. işbirliği içinde geleceğimize odaklanarak üretecek ve ürettiğimizi paylaşacağız. Hep daha iyinin, daha mükemmelin peşinde olacağız. Vitrinde sunulanları yetersiz görüyor, beğenmiyorsanız (Ki belgelerin tamamı mükemmellik yolculuğunda her zaman eksik kalacak) mutfağa buyurun. Samimi ve içten katkılarınızı bekliyoruz.

TARİH İMECESİ KATILIM FORMU


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Öğretmen İmecesi /Eğitim 4.0 Projesi kapsamında hazırlanan bu içerikler, imece usulü ile sizden gelen dönütler ışığında sürekli geliştirlmekte olup, eleştiri, görüş, düşünce ve yorumlarız bizim için hayati öneme sahiptir. İlgi ve desteğiniz için teşekkür ederiz.